ESTUDI DE LA MARXA – PODOPRINT™

 

La plataforma de forces es una “catifa” constituïda per una multitud de sensors que registren, en el moment del pas del peu, una força, una superfície i un temps de recolzament. Això ens permet analitzar el conjunt de moviments del membre inferior i entendre l’origen mecànic dels símptomes descrits pel pacient.

Aquesta plataforma representa un mètode fiable i quantificable per l’estudi de la marxa humana i per l’ajuda al diagnòstic de certes alteracions morfo-funcionals i biomecàniques del membre inferior.

No hem d’oblidar que es un mètode complementari a l’exploració física del propi pacient, per tal d’arribar a un diagnòstic complet i precís.

Ens permetrà l’anàlisi de la funció del peu tant en estàtica com en dinàmica, és a dir, en càrrega i en fase de propulsió del peu.

Ens dóna informació com per exemple, els punts de màxima pressió en el peu, la línia de progressió del pas durant la marxa, la comparació entre tot dos peus o entre les diferents part d’un d’ells i també podem estudiar la postura de l’individu, així com fer les comprovacions dels efectes que realitzen els suports plantars personalitzats que hem confeccionat i aplicat.

 

 

namrol                                                                        pod

×

Powered by WhatsApp Chat

× ¿Cómo puedo ayudarte?